Zaimi247

Що бажають знати більшість клієнтів

В якому випадку варто брати швидкі кредити?

Життєві ситуації бувають дуже різними, виникають незаплановані витрати, але вам необхідно оплатити послугу або покупку товару зараз. По суті, не важливо, з якою метою позичальник скористається цими грошима, - важливо те, яким чином ці гроші будуть повертатися. Багато компаній при першій позиці пропонують кредит без відсотків. Це хороша можливість заощадити, але це може стати спокусою зайняти більше, ніж необхідно.

Коли гроші будуть доступні на банківському рахунку?

Зазвичай гроші надходять протягом декількох хвилин після схвалення заявки і кредитодавець відразу повідомить вам про це через sms. Однак в разі якщо рахунки клієнта і позичальника знаходяться в різних банках то надходження може зайняти до 3-х діб. Більш докладно про строки можна уточнити у Вашому банку.

Чи необхідно сплачувати за порівняння кредитів?

Ні, за порівняння платити немає необхідності, ми не вимагаємо, брокерськими послугами не займаємося і самі ніякі кредити не видаємо. Наша мета - надати людині максимально об'єктивну і доступну безоплатну інформацію про всі послуги кредитування

Яку процентну ставку буде потрібно платити за рік

Річна процентна ставка швидких онлайн кредитів (APR) для позик такого виду часто не береться до уваги, тому що вона зазвичай розраховується за рік, а не за місяць.

Приклад: 10000 грн. на 3 місяці, комісія 18000 грн., загальні витрати на позику становлять 28000 грн., APR 511%, якщо кредит погашений вчасно.

Несприятливі наслідки, в разі не виплати кредиту в строк

Ви повинні ясно усвідомлювати, що в разі несвоєчасного виконання своїх зобов'язань вступить в силу правова відповідальність і кредитор зможе стягнути неустойку, або штраф. Розмір штрафу буде встановлюватися відповідно до умов договору, але не в більшому розмірі, ніж це визначено правилами споживчого кредитування. Кредитор має право передати стягнення боргу третім особам і внести запис негативного змісту в кредитний регістр, що зіпсує кредитну історію і унеможливить використовувати в подальшому такі послуги, в тому числі і у інших кредиторів.

Кредити онлайн 24/7

Домашня сторінка Zaimi247.com.ua не є кредитором і не видає кредити. У всіх кредиторів, яким приведено порівняння, є відповідна ліцензія кредитної установи. Max РВС (APR): 1095% Приклад: 10000 грн. на 3 місяці, комісія 18000 грн., загальні витрати на позику становлять 28000 грн., APR 511%, якщо кредит погашений вчасно.

2024-04-08